Längre kötider än normalt.

COVID-19 innebär att många fler jobbar hemifrån och använder bredbandet mer intensivt på dagar och kvällar. Vi har god kapacitet i nätet för att klara detta, men det innebär ändå att vi ser att många kunder har frågor och behöver hjälp.

Samtidigt anpassar vi Ownits verksamhet efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer och fler av Ownits egna medarbetare behöver jobba på distans Det innebär sammantaget att vi just nu har längre kötider än normalt. Om du har ett ärende som kan vänta så ber vi dig återkomma senare när trycket minskat.

Förändrat sportutbud.

Uppdatering: Live-sportsändningar är nu åter i TV-rutan, vilket innebär att priserna återgår till standard. Nedan info är alltså ej längre aktuell.


På grund av rådande situation påverkas tyvärr mycket livesänd sport. Kostnaden för påverkade kanalpaket ändras därför tills vidare enligt nedan:

V Sport: 0kr, ordinarie pris 399kr
Viasat Premium: 219kr, ordinarie pris 469kr
C More Stor: 149kr, ordinarie pris 349kr
C More Premium: 149kr, ordinarie pris 499kr


Däremot kommer du som kund tills vidare ha möjlighet att se nya livesända sportmagasin varje vardag i V:s sport-kanaler enligt nedan.

  • Viaplay Sport Live sänds varje vardag från kl. 18.00 på Viasat Sport Premium och Viaplay
  • Viaplay Sport: Premier League Studion Retro sänds på lördag kl. 15.30 på Viasat Sport Premium och Viaplay
  • Viaplay Sport: F1-depån Live sänds på söndag kl. 15.30 på Viasat Motor och Viaplay

Förutom de nya liveprogrammen nämnda ovan kommer det även att erbjudas utvalt innehåll från Premier Leagues egen kanal, för alla Premier League fans som vill titta på massor av innehåll från världens bästa liga. Detta påverkar tyvärr även C Mores live-sportutbud. Med det sagt följer vi noga den pågående utvecklingen och kommer att hålla er informerade.