Ownit stolt sponsor av svensk eFotboll.

Svenska Fotbollförbundets satsning på eFotboll drog igång under 2019 med Ownit som officiell partner, och även som stolt huvudsponsor till det svenska landslaget.


Läs mer om eFotboll hos Svenska Fotbollsförbundet. 

Ownit stolt sponsor av svensk eFotboll.
Resan till FIFAe Nations Cup 2021.

Resan till FIFAe Nations Cup 2021.

Nu börjar resan mot FIFAe Nations Cup för efotbollslandslaget! Först anordnas en eTrophy-turnering som avgörs i tre kvalturneringar och med ett slutgiltigt finalspel den 1 april, där två spelare kommer att säkra platser i landslagstruppen. Laget kommer sedan att kompletteras med ytterligare två som väljs ut av förbundskapten Ivan ”BorasLegend” Lapanje, baserat på prestationer under hela säsongen.

Kvalet till FIFAe Nations Cup spelas sedan online i slutet av maj, med slutmål i finalspelet i Köpenhamn. Det här är andra gången FIFAe Nations Cup arrangeras, då fjolårets turnering ställdes in, och nytt för i år är att alla matcher kommer att spelas i 2-vs-2.

Är du inte redan kund? Just nu får du 99kr/mån första tre månaderna. Beställ här!

UEFA eEURO 2021.

Tävlingvärlden inom efotboll handlar inte bara om FIFA, utan Sverige kommer även finnas representerat när UEFA eEURO 2021 ska avgöras på Konamis eFootball PES 2021. I februari spikades truppen med de fyra representanter som ska försvara Sveriges färger när gruppspelet inleds den 15 mars. För motståndet står Kroatien, Turkiet, Cypern och San Marino. Gruppvinnaren är direktkvalificerad till sommarens finalspel, tvåan får en andra chans via ett andra gruppspel i maj.

UEFA eEURO 2021.

Tävling för ett års fritt bredband.

I augusti 2020 korades vinnarna i Ownit Challenge. Ett stort grattis till er som fick fritt bredband i ett år! Extra tur hade Oskar som även fick ett hembesök från Frolle, som gav en goodiebag och utmanade på en match i FIFA19. Se videon här!

Häng med när YouTubern Frolle besöker Ownits serverhall!

Frolle är en mästare på eFotboll! Nyligen hängde han med vår nätverkstekniker Chris ut till en av Ownits serverhallar. Rundturen avslutades med en riktig jämn FIFA match. Se videon här!

Sverige tog tung seger mot Spanien

Sverige tog tung seger mot Spanien

Dagen innan den viktiga EM-kvalmatchen mot Spanien spelades en officiell eLandskamp i EA FIFA20 mellan de båda lagen. Matchen som Sverige vann med 5-1 spelades på Inferno Online i Stockholm och sändes ut live på Fotbollskanalen.

Landskampen mot Spanien blev den första i förberedelserna inför FIFA eNations Cup, som återkommer som turnering för landslag. Nytt upplägg är att matcherna endast kommer att spelas med 2v2-upplägget och alltså inte som tidigare med individuella matcher.

Läs det senaste om SvFF eFotboll

SvFF's Youtube-kanal hittar du senaste informationen om det svenska landslaget.