Ownit stolt sponsor av svensk eFotboll.

Svenska Fotbollförbundets satsning på eFotboll drog igång under 2019 med Ownit som officiell partner, och även som stolt huvudsponsor till det svenska landslaget.


Läs mer om eFotboll hos Svenska Fotbollsförbundet. 

Ownit stolt sponsor av svensk eFotboll.

Tävling för ett års fritt bredband.

I augusti 2020 korades vinnarna i Ownit Challenge. Ett stort grattis till er som fick fritt bredband i ett år! Extra tur hade Oskar som även fick ett hembesök från Frolle, som gav en goodiebag och utmanade på en match i FIFA19.

Turneringsdags

I juli spelar efotbollslandslaget FIFA PLAY X UNITE tillsammans med sju andra nationer! Sverige möter bland annat Spanien, Italien och Portugal. Varje lag representeras av två spelare och gruppspelet sker 13-14 juli med start klockan 18.00.

Slutspelet börjar 21 juli och går allt som det ska väntar även final 22 juli! Följ förberedelserna inför matcherna på Svenska Fotbollsförbundets Instagram

Turneringsdags

Häng med när YouTubern Frolle besöker Ownits serverhall!

Frolle är en mästare på eFotboll! Nyligen hängde han med vår nätverkstekniker Chris ut till en av Ownits serverhallar. Rundturen avslutades med en riktig jämn FIFA match!

Sverige tog tung seger mot Spanien

Sverige tog tung seger mot Spanien

Dagen innan den viktiga EM-kvalmatchen mot Spanien spelades en officiell eLandskamp i EA FIFA20 mellan de båda lagen. Matchen som Sverige vann med 5-1 spelades på Inferno Online i Stockholm och sändes ut live på Fotbollskanalen.

Landskampen mot Spanien blev den första i förberedelserna inför FIFA eNations Cup, som återkommer som turnering för landslag. Nytt upplägg är att matcherna endast kommer att spelas med 2v2-upplägget och alltså inte som tidigare med individuella matcher.

Är du inte redan kund? Just nu får du 99kr/mån första tre månaderna. Beställ här!

Läs det senaste om SvFF eFotboll

SvFF's Youtube-kanal hittar du senaste informationen om det svenska landslaget.