Meny
Vi har besvarat 18 samtal senaste 60 minuterna Kötid just nu: 5 sekunder

KundserviceInspelningsbar Hårddisk

Har du köpt till en inspelningsbar hårddisk till din HD-box kan du spela in material och sedan titta på det så många gånger du vill, du kan även välja att schemalägga kommande program för inspelning.

För att starta inspelning av ett program kan du trycka på den runda blå knappen eller på REC.

Det går också bra att trycka på EPG och sedan välja Menu, här hittar du Tv-guiden med en översikt av alla dina tillgängliga kanaler och program. Du väljer enkelt att spela in ett program genom att trycka på den blå knappen och välja Spela endast in detta program, här finns även alternativet Spela in alla program. Väljer du detta kommer alla kommande avsnitt av denna serie att spelas in automatisk.

Dina inspelningar hittar du sedan genom att trycka Menu och välja alternativet Mina Sidor, under denna kategori ligger Inspelningar. Här har du plats för 500GB material, vilket motsvarar ungefär 200 timmar.

Genom att markera en inspelning och trycka på den blå knappen får du fram följande alternativ;

  • Spela upp
  • Ta bort
  • Ta bort alla (Tar bort samtliga inspelningar)
  • Mer information (Information om det inspelade programmet
  • Gå till playtjänst

Det går även bra att ta bort inspelade program genom att markera den lilla papperskorgen bredvid programmet och trycka på knappen OK.

Har du många inspelningar? Ingen fara. Det går alltid att söka efter ett specifikt program genom att trycka på den gula knappen, skriver gör du på samma vis som på en äldre mobil med knappar istället för touchskärm.Till toppen

Ställ din fråga till oss här