Ownit har Sveriges nöjdaste kunder!

Ownit har Sveriges nöjdaste kunder!

Idag presenterar Svenskt Kvalitetsindex vilka företag som har Sveriges nöjdaste kunder. Ownit vinner i bredbandskategorin och lyckas med den högsta ökningen i branschen.

- Vi är så otroligt glada över att efter tre år som tvåa vara tillbaka i toppen med de nöjdaste kunderna. Detta är ett kvitto på att vi gör rätt saker. Jag vet att varje medarbetare hos oss jobbar stenhårt för att leverera Sveriges bästa bredband, och det är verkligen inte lätt alla gånger. Med växande förväntningar krävs att vi konstant förbättrar oss. Alltid. Varje år, varje vecka, säger Erik Linde, Head of Ownit.

  Ownits inställning är att det inte det räcker med en snabb uppkoppling, den ska också vara pålitlig och prisvärd. Oavsett om kunden vill surfa, spela, streama, chatta eller jobba ska Ownit leverera en bra upplevelse.

  Genom att prata med kunder samt interna undersökningar har Ownit under året jobbat med två huvudsakliga områden; förbättrad kundservice, och utökad kapacitet i nätet. En mängd förbättringar har skett inom områden som kunder inte ska behöva bry sig om - det där osynliga och oglamourösa löpande underhållet som skapar hög driftsäkerhet och gör att Ownits nät förblir ett av Sveriges allra snabbaste.

   - Med full fart i digitaliseringstrenden och en pandemi i ryggen, vilket verkligen satt stress på våra kötider till kundtjänst, är vi så klart extra glada för vår höga ökning på +4,0 enheter, fortsätter Erik Linde.

    Ownits filosofi är enkel: kunden i centrum, inget krångel, bara riktigt bra bredband. Oavsett hur just kundens internetanvändande ser ut ska hen kunna lita på att Ownit erbjuder bäst kvalité till bäst pris för sina behov. Utöver utnämningen av Svenskt Kvalitetsindex, är Ownit topprankade på jämförelsesidorna Trustpilot och Google samt Steam - världens största gamingplattform.

    - Vi är kanske inte den största bredbandsoperatören, men vi är riktigt stolta att vara den operatör med högst kundnöjdhet enligt Trustpilot och Svensk Kvalitetsindex, avslutar Erik Linde.

    erik.jpg

    Kort om Ownit
    Ownit grundades 2004. Sedan 2012 är vi en del av Telenor-koncernen. Vi är en snabbfotad och flexibel operatör. Och vi har den stora koncernens muskler med ett av Sveriges mest utbyggda och stabila fibernät.

    Ownit har ca 100st anställda och har kontor i Solna, Göteborg och Malmö. Under november 2021 nådde vi milstolpen 175 000 kunder.

    Håll koll på senaste nyheterna om Ownit.