Meny

​Patriam väljer Telenor och Ownit

Bostadsutvecklingsbolaget Patriam har ingått ett ramavtal med Telenor Sverige och Ownit som ger exklusivitet i fem år till att leverera bredband, tv och telefoni från Ownit i en gruppanslutning. Avtalet omfattar cirka 800 lägenheter i framtida nyproduktioner i Stockholmsregionen.

-Telenor Sverige och Ownit satsar hårt på nyproduktion och att Patriam väljer att teckna avtal med oss visar att vi är en pålitlig partner. Vi har en stabil infrastruktur och Sveriges högsta kundnöjdhet. Nyproduktion är en växande marknad och kommer för Ownit vara ett starkt fokus framöver, säger Anders Clarin, ansvarig Ownit Broadband.

Avtalet sträcker över fem år och omfattar till en början cirka 800 lägenheter bland annat i Stockholm City, Stocksund och Enebyberg. Avtalet börjar gälla omgående och de boende kommer få tillgång till Ownits utbud när nyproduktionerna är färdigställda.

-Ownit erbjuder bra tjänster i kombination med en god kundservice, vilket gjorde valet för oss enkelt. Vi ser verkligen fram emot det här samarbetet, säger Fredrik Andrén, affärsutvecklingschef Patriam.


Om Telenor

Telenor Sverige är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster vars nät täcker 99 procent av landets befolkning. Telenor Sverige har idag (Q3-16) cirka 2,6 miljoner mobilabonnenter, cirka 650 000 bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Telenor Sverige omsätter cirka 13,1 miljarder kronor (2015) och har cirka 1700 anställda. Läs mer på www.telenor.se

Telenorkoncernen är en internationell leverantör av kommunikationstjänster inom tele-, data- och media. Utöver mobilverksamhet på 13 marknader i Norden, Central- och Östeuropa samt Asien har koncernen 24 procents ägarandel i VimpelCom Ltd. med verksamhet på 13 marknader. Telenorkoncernen är en av världens största mobiloperatörer med 211 miljoner mobilabonnemang i sina konsoliderade verksamheter (Q3-2016), en omsättning på 128 miljarder norska kronor (2015) och cirka 36 000 anställda. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL). Läs mer på www.telenor.com


Om Patriam

Bostadsutvecklingsbolaget Patriam AB erbjuder exklusiva och hållbara hem för medvetna människor – och med människors behov i centrum. Deras ambition är att skapa boenden med höga miljö- och designambitioner som ger kunden ett hållbart hem över tid. Ett hem att leva i och beröras av länge. Från år 2020 ska bolaget producera minst 300 egeninitierade lägenheter per år. Idag pågår byggprocesser i några av Stockholms mest attraktiva lägen på bland annat Östermalm, Gärdet och i Birkastan. Läs mer på www.patriam.se.