Snabbare bredband
än grannarna.

Alla fastighetsägare bör läsa detta.

Många tror att det här med kollektivt bredband behöver vara krångligt och komplicerat. Men genom att välja Ownit slipper ni det. Vi är experter ut i fingerspetsarna och tar hand om hela processen. Från planering och projektering till installation och tjänsteleverans. Vi har gjort detta sedan 2004 och tvekar inte att kalla oss experter. Vi hjälper er hela vägen. Det är ett löfte.

Ownit fixar ett bättre fastighetsnät till din bostadsrättsförening.

  Vi hjälper dig, snabbt.

Ownit är en engagerad internetleverantör. Förutom att leverera snabbt bredband är vi snabba på att svara när du ringer och behöver hjälp.

  Inga krångliga avtal.

Vi tror på tydlighet och transparens och skriver bara avtal som är ärliga och lätta att förstå. Alla bostadsrättsföreningar är olika och därför skräddarsyr vi varje avtal för att matcha ekonomi, behov och efterfrågan i just din förening.

  Vi har dig i fokus.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex har vi Sveriges nöjdaste bredbandskunder. Det är vi såklart väldigt stolta över! Det har vi lyckats uppnå genom att alltid leverera bra tjänster med bra villkor, och ge den bästa möjliga servicen till våra kunder.

  Vi tar ansvar.

Unna dig en modern infrastruktur och en leverantör som ser till att du och dina grannar alltid har bredband hemma. Vi tar ansvar för all utrustning, underhåll, drift och service med ett flexibelt affärsupplägg.

Att byta till Ownit är verkligen inte svårt.

Själva bytet genomförs i fyra steg:

  1. Vi presenterar vår offert.

  2. Ni väljer bästa lösningen utifrån era behov.

  3. Ownits projektledare genomför teknisk kontroll av ert befintliga nät. Tillsammans med föreningen sätter vi upp en tidsplan för bytet. Om ni inte redan är uppkopplade mot ett fibernät, undersöker vi hur vi bäst ger er fastighet tillgång till fiber. Vi ansvarar i så fall för den tekniska installationen och ni slipper krångel.

  4. Operatörsbytet genomförs. Vips, nu surfar ni med Ownit.

Egen kontaktperson. Och egen supportavdelning.

Bytet är bara början på vårt engagemang. Redan då avtalet med Ownit signeras, får föreningen en egen kontaktperson för alla frågor som rör bredband och tv. Ni får dessutom tillgång till en särskild supportavdelning; specialiserad på bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Denna når föreningens styrelse via ett särskilt telefonnummer där väntetider är ett närmast okänt begrepp. Ownits alla tjänster, levereras och supporteras av oss själva. Det gör stor skillnad.

Så säger kunderna.

Bostadsrättsföreningen Kopparvinkeln i Kallhäll norr om Stockholm har varit Ownitkunder i över tio år. Att Ownit erbjöd totalentreprenad och både kunde sköta kabeldragningen i huset och leverera bredbandet var det som fällde avgörandet. När de dessutom var hjälpsamma och lätta att ha att göra med var beslutet enkelt. Stefan Ekberg i BRF Kopparvinkeln säger så här.

Både kontakten och handläggningen var väldigt smidig. Det har varit en väldigt rak och ärlig kommunikation hela vägen, och dessutom en väldigt bra prisbild totalt sett. Tack vare att Ownit var så förutseende så har vi ett bredbandsuttag i vår undercentral där vi nu ska koppla in kontrollanläggningen för bergvärmen.

Så säger kunderna.

Kontakta oss gärna via intresseanmälan nedan...

...så återkommer vi till dig snarast!

{{ errors.first( 'association' )}}
{{ errors.first( 'municipality' )}}
{{ errors.first( 'organization_number' )}}
{{ errors.first( 'households' )}}
{{ errors.first( 'name' )}}
{{ errors.first( 'phone_number' )}}
{{ errors.first( 'email' )}}
{{ errors.first( 'message' )}}
{{ errors.first( 'has_fiber' )}}
{{ errors.first( 'has_bb_or_tv' )}}