Därför ska du
välja Ownit.

Sveriges nöjdaste bredbandskunder – 5 år i rad.

För femte året i rad har Ownit haft Sveriges nöjdaste privatkunder! Vi arbetar ständigt på att hålla dig som kund i centrum för vår uppmärksamhet. Och en stor del av det är att alltid kunna erbjuda så flexibla och enkla lösningar som möjligt. Läs mer

Sveriges nöjdaste bredbandskunder – 5 år i rad.
Ownit får dubbelt så högt betyg som våra kollegor i branschen.

Ownit får dubbelt så högt betyg som våra kollegor i branschen.

Vi får högt betyg när våra kunder själva får tycka till om sin bredbandsoperatör. Trustpilot är världens mest inflytelserika omdömesplattform där användare tycker till om produkter och tjänster. Våra kunder ger oss dubbelt så bra betyg (7,5) som branschen i övrigt (3,7). Uppdaterat maj-2019.

Snabbast i Sverige mot Steam.

Ownit är snabbast i Sverige mot spelplattformen Steam. Aldrig mer behöver du klaga på dåliga nedladdningshastigheter eller hög ping! Vi är huvudpartner och levererar bredband till världens största gamingcenter Inferno Online - vilket är ett kvitto på att vi alltid levererar med högsta kvalitet. Läs mer

  Snabbast i Sverige mot Steam.
  Lär känna oss på Ownit.

  Lär känna oss på Ownit.

  Vi hoppas att du är nöjd. I så fall är du i gott sällskap, eftersom Svenskt Kvalitetsindex under fem år på raken konstaterat att Ownit har Sveriges nöjdaste bredbandskunder. Den sortens betyg betyder otroligt mycket för oss. Här får du möta några av alla oss som jobbar för att du ska bli nöjd. Välkommen backstage!

  Ownit grundades 2004. Sedan 2012 är vi en del av Telenor-koncernen. Vi är en snabbfotad och flexibel operatör. Och vi har den stora koncernens muskler med ett av Sveriges mest utbyggda och stabila fibernät.

  Ownit har ca 70st anställda och har kontor i Solna, Göteborg och Malmö.

  Håll koll på senaste nyheterna om Ownit

  ownitred.png