Snabbare bredband
för gaming.

Enligt gamingplattformen Steam är alla andra bredband långsammare.

Är Ownit snabbast mot Bredbandskollen? Inte omöjligt. Det vi har siffror på är att Ownit är snabbast mot Steam, en av världens största spelplattformar med 47 miljoner användare.

gaminggraph_v7_steam.jpg

Ownit levererar enligt Steam en snitthastighet på 117 Mbit/s, vilket är ca 33% snabbare än snitthastigheten bland svenska operatörer (uppdaterat jan-22). Varje sekund, dygnet runt mäter Steam de uppkopplingshastigheter som olika operatörer levererar. Spelplattformen där du kan köpa och ladda ner spel har en ovärderlig roll för gamers av alla typer runt om hela världen. Steam håller egen statistik på trafikflöden och Ownit har toppat dessa mätningar de senaste åren. Se Steams mätningar.

Bli snabbare redan idag - Prova Ownit för 99kr/mån i 3 månader, helt utan bindningstid!

Ownit stolt sponsor av svensk e-fotboll.

Ownit stolt sponsor av svensk e-fotboll.

Svenska Fotbollsförbundets satsning på eFotboll drog igång under 2019 och fortsätter även denna säsong, där aktiveringar inte bara sker på EA's FIFA-spel utan även på PES2020. Inom FIFA20 har förberedelserna inför slutmålet eNations Cup redan startat med en första träningsmatch mot Spanien, och på PES2020 väntar kval under vintern inför sommarens stora eEURO 2020.

Ownit har gått in som officiell partner till eFotbollen och är huvudsponsor till det svenska landslaget. Läs mera

Ownit är huvudpartner till Inferno Online, världens största gaming-center.

Ownit levererar sedan flera år uppkopplingen och är huvudpartner till Inferno Onlines anläggningar. Bolaget har idag gaming-center runt om i Stockholm med ca 50 000st årliga besökare. De finns även i Täby Centrum och vintern 2021 öppnades ett helt nytt center i Malmö.

– Vi är stolta över att vara partner till Inferno Online och levererar alla deras uppkopplingar. Vi har även arrangerat ett antal tävlingar ihop, berättar Jörgen Lindqvist som är Teknikchef på Ownit.
 

Ownit är huvudpartner till Inferno Online, världens största gaming-center.