Bredband för gamers som utvecklas av gamers

Enligt gamingplattformen Steam är alla andra bredband långsammare.

Ownit är snabbast i Sverige mot Steam, en av världens största spelplattformar med 47 miljoner användare.

gaminggraph_v2_steam.png

Ownit levererar enligt Steam en snitthastighet på 126 Mbit/s, vilket är ca 70% snabbare än snitthastigheten bland svenska operatörer (uppdaterat nov-19). Varje sekund, dygnet runt mäter Steam de uppkopplingshastigheter som olika operatörer levererar. Spelplattformen har en ovärderlig roll för gamers av alla typer runt om hela världen. Via Steam både köps och nedladdas spel, samt är en massiv social plattform. De senaste 48 timmarna ligger totala nedladdningen på över 2.5 Tbit/s, vilket motsvarar över 2,5 miljoner Mbit/s.

För att sätta hur mycket data som omsätts i perspektiv brukar en vanlig bredbandstjänst ligga mellan 100 och 1000 Mbit/s. De håller dessutom egen statistik på deras trafikflöde de senaste sju dagarna. Ownit har toppat dessa mätningar det senaste året.

Bli snabbare redan idag - Prova Ownit för 99kr/mån i 3 månader, helt utan bindningstid!

Läs mer om Steam här.

Ownit stolt sponsor av svenska FIFA landslaget!

Ownit stolt sponsor av svenska FIFA landslaget!

Sverige vann med 5-1 mot Spanien i FIFA landskampen, som spelades i oktober, dagen innan EM-kvalmatchen på Friends. Uppkoppling av matchen sköttes av Ownit som också gått in som huvudsponsor till det svenska laget. 

- Samarbetet med Svenska Fotbollsförbundet är fantastiskt roligt, säger Hans Silwersvärd, Marknadschef på Ownit. Ownit har alltid engagerat och jobbat med gaming och vi tycker det är kul att fortsätta stötta och kunna utveckla gaming communityn även inom konsolspelande.  

Ownit är huvudpartner till världens största gaming center Inferno Online.

Ownit levererar sedan flera år uppkopplingen och är huvudpartner till Inferno Onlines anläggningar. Bolaget har idag gaming centers runt om i Stockholm med ca 50 000st årliga besökare.

– Vi är stolta över att vara partner till Inferno Online och levererar alla deras uppkopplingar. Vi har även arrangerat ett antal tävlingar ihop, senast nu FIFA matchen mellan Sverige-Spanien,
berättar Jörgen Lindqvist som är Teknikchef på Ownit.
 

Ownit är huvudpartner till världens största gaming center Inferno Online.