Snabbare och bättre bredband än grannarna.

SKI2018V2.png

Vad får man om man äter, tänker och jobbar med bredband - Dygnet runt, året om?


Svaret är Sveriges nöjdaste kunder.


För femte året i rad har Ownit haft Sveriges nöjdaste privatkunder. Vi arbetar ständigt på att hålla dig som kund i centrum för vår uppmärksamhet. Och en stor del av det är att alltid kunna erbjuda så flexibla och enkla lösningar som möjligt. Därför har vi tagit bort alla onödiga knappval, vidarekopplingar och presenterar våra kötider i realtid på kundservice-sidan.

Alla fastighetsägare bör läsa detta.

Många tror att det här med bredband behöver vara krångligt och komplicerat. Men genom att välja Ownit har ni redan sluppit det mesta av krånglet. Vi är experter ut i fingerspetsarna och tar hand om hela processen åt er. Från planering och projektering till installation och tjänsteleverans. Ni behöver heller inte fundera över krångliga processer. Vi har gjort detta sedan 2004 och tvekar inte att kalla oss experter. Vi hjälper er hela vägen. Det är ett löfte.

Därför ska du välja Ownit till din fastighet.

  Vi hjälper dig, snabbt.

Ownit är en engagerad internetleverantör. Förutom att leverera snabbt bredband är vi snabba på att svara när du ringer och behöver hjälp.

  Inga krångliga avtal.

Vi tror på tydlighet och transparens och skriver bara avtal som är ärliga och lätta att förstå. Alla bostadsrättsföreningar är olika och därför skräddarsyr vi varje avtal för att matcha ekonomi, behov och efterfrågan i just din förening.

  Vi har dig i fokus.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex har vi Sveriges nöjdaste bredbandskunder. Det är vi såklart väldigt stolta över! Det har vi lyckats uppnå genom att alltid leverera bra tjänster med bra villkor, och ge den bästa möjliga servicen till våra kunder.

  Vi tar ansvar.

Unna dig en modern infrastruktur och en leverantör som ser till att du och dina grannar alltid har bredband hemma. Vi tar ansvar för all utrustning, underhåll, drift och service med ett flexibelt affärsupplägg.

Så säger kunderna.

Bostadsrättsföreningen Kopparvinkeln i Kallhäll norr om Stockholm har varit Ownitkunder i över tio år. Att Ownit erbjöd totalentreprenad och både kunde sköta kabeldragningen i huset och leverera bredbandet var det som fällde avgörandet. När de dessutom var hjälpsamma och lätta att ha att göra med var beslutet enkelt. Stefan Ekberg i BRF Kopparvinkeln säger så här.

Ownit rekommenderade Kopparvinkeln att planera för framtiden när de gjorde kabeldragningen. Bland annat är kabel framdraget till tvättstuga och portar för att kunna ha webbaserat bokningssystem och automatiserade lås. När nu huset ska byta från fjärrvärme till bergvärme har de nytta av Ownits förutseende kabeldragning tio år tidigare. Så här säger Stefan Ekberg i BRF Kopparvinkeln.

Både kontakten och handläggningen var väldigt smidig. Det har varit en väldigt rak och ärlig kommunikation hela vägen, och dessutom en väldigt bra prisbild totalt sett. Tack vare att Ownit var så förutseende så har vi ett bredbandsuttag i vår undercentral där vi nu ska koppla in kontrollanläggningen för bergvärmen.

Så säger kunderna.

Kontakta gärna någon av våra säljare nedan...

...eller gör en intresseanmälan så återkommer vi till dig!