Snabbare bredband
än grannarna.

Ettor och nollor. Miljontals. Hur trevliga kan de vara?

De kommer med ljusets hastighet och ger dig Sveriges snabbaste bredband. Men det märks förstås inte förrän de blivit en Netflix-film, en Counter Strike-runda eller en nyhetssändning på din skärm. Och det är ju precis som det ska vara. Bredband är som vatten i kranen. En naturlig del av vår vardag. Och alltid tillgängligt. Men den dag du behöver ta kontakt med oss, då märker du något. Vår support finns hos oss. På kontoret. När du sedan lagt på luren, hoppas vi att du känner skillnaden. Att Sveriges trevligaste bredband verkligen kommer från Ownit. 

Även om det först inte märks på ettorna och nollorna i fibern.

Därför ska du välja Ownit till din fastighet.

  Vi hjälper dig, snabbt.

Ownit är en engagerad internetleverantör. Förutom att leverera snabbt bredband är vi snabba på att svara när du ringer och behöver hjälp.

  Inga krångliga avtal.

Vi tror på tydlighet och transparens och skriver bara avtal som är ärliga och lätta att förstå. Alla bostadsrättsföreningar är olika och därför skräddarsyr vi varje avtal för att matcha ekonomi, behov och efterfrågan i just din förening.

  Vi har dig i fokus.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex har vi Sveriges nöjdaste bredbandskunder. Det är vi såklart väldigt stolta över! Det har vi lyckats uppnå genom att alltid leverera bra tjänster med bra villkor, och ge den bästa möjliga servicen till våra kunder.

  Vi tar ansvar.

Unna dig en modern infrastruktur och en leverantör som ser till att du och dina grannar alltid har bredband hemma. Vi tar ansvar för all utrustning, underhåll, drift och service med ett flexibelt affärsupplägg.

Alla fastighetsägare bör läsa detta.

Många tror att det här med bredband behöver vara krångligt och komplicerat. Men genom att välja Ownit har ni redan sluppit det mesta av krånglet. Vi är experter ut i fingerspetsarna och tar hand om hela processen åt er. Från planering och projektering till installation och tjänsteleverans. Ni behöver heller inte fundera över krångliga processer. Vi har gjort detta sedan 2004 och tvekar inte att kalla oss experter. Vi hjälper er hela vägen. Det är ett löfte.

Alla fastighetsägare bör läsa detta.

Att byta till Ownit är verkligen inte svårt.

Själva bytet genomförs i fyra steg:

  1. Vi presenterar vår offert.

  2. Ni väljer bästa lösningen utifrån era behov.

  3. Ownits projektledare genomför teknisk kontroll av ert befintliga nät. Tillsammans med föreningen sätter vi upp en tidsplan för bytet. Om ni inte redan är uppkopplade mot ett fibernät, undersöker vi hur vi bäst ger er fastighet tillgång till fiber. Vi ansvarar i så fall för den tekniska installationen och ni slipper krångel.

  4. Operatörsbytet genomförs. Vips, nu surfar ni med Ownit.

Egen kontaktperson. Och egen supportavdelning.

Bytet är bara början på vårt engagemang. Redan då avtalet med Ownit signeras, får föreningen en egen kontaktperson för alla frågor som rör bredband och tv. Ni får dessutom tillgång till en särskild supportavdelning; specialiserad på bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Denna når föreningens styrelse via ett särskilt telefonnummer där väntetider är ett närmast okänt begrepp. Ownits alla tjänster, levereras och supporteras av oss själva. Det gör stor skillnad.

Så säger kunderna.

Bostadsrättsföreningen Kopparvinkeln i Kallhäll norr om Stockholm har varit Ownitkunder i över tio år. Att Ownit erbjöd totalentreprenad och både kunde sköta kabeldragningen i huset och leverera bredbandet var det som fällde avgörandet. När de dessutom var hjälpsamma och lätta att ha att göra med var beslutet enkelt. Stefan Ekberg i BRF Kopparvinkeln säger så här.

Både kontakten och handläggningen var väldigt smidig. Det har varit en väldigt rak och ärlig kommunikation hela vägen, och dessutom en väldigt bra prisbild totalt sett. Tack vare att Ownit var så förutseende så har vi ett bredbandsuttag i vår undercentral där vi nu ska koppla in kontrollanläggningen för bergvärmen.

Så säger kunderna.

Kontakta gärna någon av våra säljare nedan...

...eller gör en intresseanmälan så återkommer vi till dig!

{{ errors.first( 'association' )}}
{{ errors.first( 'municipality' )}}
{{ errors.first( 'organization_number' )}}
{{ errors.first( 'households' )}}
{{ errors.first( 'name' )}}
{{ errors.first( 'phone_number' )}}
{{ errors.first( 'email' )}}
{{ errors.first( 'message' )}}

Om Ownit

Ownit grundades 2004. Sedan 2012 är vi en del av Telenor-koncernen. Vi är en snabbfotad och flexibel operatör. Och vi har den stora koncernens muskler med ett av Sveriges mest utbyggda och stabila fibernät.

Ownit har ca 70st anställda och har kontor i Solna, Göteborg och Malmö.

Håll koll på senaste nyheterna om Ownit

Ladda ner Ownits Tjänstebroschyr

Om Ownit