Varför välja Ownit?
Vi ger er lite mer.Nöjdast kunder är vår viktigaste prioritering.

  Du får enkelt kontakt med oss och vår företagssupport svarar i snitt inom en minut.

  Du får en personlig kontakt och kunnig service alla dagar i veckan

Det ska vara lätt att vara partner med Ownit. Onödiga knappval, långa telefonköer eller vidarekopplingar till olika personer känner ni kanske igen. Vi vill att alla våra företag ska få uppleva en särskild servicenivå. Det är något som vi är rätt ensamma om att erbjuda.

Våra företagskunder ska känna sig viktiga och uppmärksammade. Beviset på att det också är så är att våra företagskunder väljer att stanna kvar hos oss på Ownit. Enligt vår senaste undersökning är dryga 90% av våra kunder riktigt nöjda med oss, vilket är det bästa resultatet i Sverige bland alla bolag som levererar bredbandstjänster.

Vår framgång bygger på helheten.

För ett företag är en trygg bredbandslösning oftast det allra viktigaste. Det är lätt att tro att de stora bolagen har tryggast erbjudanden, men så är det inte alltid - för riktig trygghet börjar med att någon ser till helheten. Därför tar Ownit hand om allt från beställning av stadsnätsanslutning till installation av fastighetsnät och personlig support.

Vi samarbetar med de bästa leverantörerna och det gör att du slipper driftstörningar och tröga uppkopplingar. Lägger du därtill Sveriges snabbaste bredband till ett riktigt bra pris, avtal som håller vad de lovar och en kundservice med de nöjdaste kunderna, så har du en riktigt trygg lösning.

Vi finns där för ditt företag.

Vi finns där för ditt företag.

Vad kostar det dig om ditt bredband ligger nere en hel arbetsdag? Kostnad i förlorad arbetstid och förseningar, relationen med era kunder och arbetslusten hos era anställda. En snabb och pålitlig bredbandslösning är fullständigt avgörande för de allra flesta företag.

Från det att du blir kund hos Ownit har du en och samma kontakt genom hela bredbandsleveransen. Den kontakten finns tillgänglig för er även när leveransen är avslutad.

Det ger er en trygghet i att ni alltid når oss, vare sig ärendet gäller leverans, service eller teknik.

Portwise rekommenderar Ownit.

Vi har Ownits bredbandslösning och allt fungerar jättesmidigt. För oss är det särskilt viktigt eftersom vi säljer säkerhetsmjukvara inom bank, finans och offentlig sektor. Jag måste säga att Ownit har varit väldigt professionella. På frågan om jag skulle rekommendera Ownit kan jag bara svara – absolut!

Per Hägerö, teknisk chef, Portwise

Portwise rekommenderar Ownit.

Intresserad? Hör av dig!

{{ errors.first( 'company' )}}
{{ errors.first( 'name' )}}
{{ errors.first( 'email' )}}
{{ errors.first( 'phone_number' )}}
{{ errors.first( 'message' )}}