Därför ska du
välja Ownit.

Vi är helt fokuserade på dig. Och helst ska du inte märka oss.

Märks vi inte, betyder det ju att allt flyter och fungerar som det ska.

Tre saker är viktiga:

 • För det första; ska tekniken givetvis fungera friktionsfritt. Vårt nät är designat för stabilitet, säkerhet och hög kapacitet. Att spelplattformen Steam praktiskt taget alltid rankat oss i topp av svenska operatörer, säger nog en del om hur vi lyckats. Dessutom vet vi att ytterst få bredbandskunder är mer krävande än gamers.
  • För det andra; ska våra lösningar vara så enkla och flexibla som möjligt. Inga bindningstider. Inget juridiskt mumbo-jumbo. Raka puckar är en princip som vi hyllar.
  • För det tredje; skulle du undra något, så ska det i alla lägen vara lätt att nå oss. Därför har vår kundtjänst öppet 365 dagar om året. Till exempel.

  Allt detta är förstås lätt att skriva. Men sedan ska löftena hållas. Och där hittar du den verkliga skillnaden mellan oss och konkurrenterna.

  Sveriges nöjdaste bredbandskunder – 5 år i rad.

  I fem år har Ownit haft Sveriges nöjdaste privatkunder! Vi arbetar ständigt på att hålla dig som kund i centrum för vår uppmärksamhet. Och en stor del av det är att alltid kunna erbjuda så flexibla och enkla lösningar som möjligt. Läs mer

  Sveriges nöjdaste bredbandskunder – 5 år i rad.
  Ownit får högst betyg av alla i branschen.

  Ownit får högst betyg av alla i branschen.

  Vi får högt betyg när våra kunder själva får tycka till om sin bredbandsoperatör. Trustpilot är världens mest inflytelserika omdömesplattform där användare tycker till om produkter och tjänster. Våra kunder ger oss hela 4 av 5, jämfört med branschen i övrigt på 2,4 av 5. Uppdaterat juni-2021.

  Snabbast i Sverige mot Steam.

  Ownit är snabbast i Sverige mot spelplattformen Steam. Aldrig mer behöver du klaga på dåliga nedladdningshastigheter eller hög ping! Vi är huvudpartner och levererar bredband till världens största gamingcenter Inferno Online - vilket är ett kvitto på att vi alltid levererar med högsta kvalitet. Läs mer

   Snabbast i Sverige mot Steam.
   Lär känna oss på Ownit.

   Lär känna oss på Ownit.

   Vi hoppas att du är nöjd. I så fall är du i gott sällskap, eftersom Svenskt Kvalitetsindex under fem år på raken konstaterat att Ownit har Sveriges nöjdaste bredbandskunder. Den sortens betyg betyder otroligt mycket för oss. Här får du möta några av alla oss som jobbar för att du ska bli nöjd. Välkommen backstage!

   Ownit grundades 2004. Sedan 2012 är vi en del av Telenor-koncernen. Vi är en snabbfotad och flexibel operatör. Och vi har den stora koncernens muskler med ett av Sveriges mest utbyggda och stabila fibernät.

   Ownit har ca 70st anställda och har kontor i Solna, Göteborg och Malmö.

   Håll koll på senaste nyheterna om Ownit

   ownitred.png