Meny

Ownit för byggherrar

Gör en intresseanmälan

Med fiber-bredband från Ownit kan du ge dina kunder den senaste infrastrukturen, anpassad för framtiden, med en prestanda, service och driftsäkerhet som är riktigt svårslaget på marknaden.

Ownit ger dig

  • Framtidssäkrat, äkta fiberbredband.
  • 100/100 Mbit prestanda till ett riktigt bra pris.
  • Uppgraderingsbart till 1000 Mbit.
  • 16 TV-kanaler i baspaketet med möjlighet till HDTV och ett tilläggspaket med stor valfrihet
  • Telefoni som sparar minst 1000 kr/år i fasta avgifter för de boende.
  • Anslutning till internet, trådlöst eller via kabel.
  • Personlig "på-platsen-service" vid driftstart och inflytt.
  • 10 e-postkonton & 1 GB webmail samt spamfilter.
  • Egen hemsida med 100 MB utrymme.
  • En anpassad lösning efter dina förutsättningar och önskemål.

"Jag behöver bara lyfta luren"

Om jag ska sammanfatta fördelen med Ownit så är det nog att de gör mitt jobb mycket enklare. Jag behöver i princip bara lyfta luren och beställa indragning av bredband i en ny fastighet, så är det klart innan flyttlassen kommer. Ownit är en riktigt bra partner, inte minst med tanke på den höga servicegrad de ger mig som beställare och alla de som bor i våra fastigheter.

Ett stort plus är att de kan vara på plats för att hjälpa nyinflyttade att komma igång med sitt bredband om det behövs. Sådant är alltid upp- skattat och det ger även Besqab massor av goodwill. Därför kan jag varmt rekommendera Ownit till andra inom min bransch.

Johan Areström, projektledare, Besqab


Vi ser helheten

Vår framgång bygger på helheten. För dig som bygger bostäder är en trygg bredbandsleverantör ofta något som kan underlätta när bostäderna skall säljas. Det är lätt att tro att de stora bolagen har tryggast erbjudanden, men så är det inte alltid. För riktig trygghet börjar med att någon tänker på helheten. Därför tar Ownit hand om allt, från beställning av stadsnätsanslutning till installation av fastighetsnät och personlig support. Lägger du därtill Sveriges snabbaste bredband till ett riktigt bra pris, avtal som håller vad de lovar, högsta möjliga driftsäkerhet och en kundservice med de nöjdaste kunderna, så har du en riktigt trygg lösning.

Vi ger lite mer.

Halvtimmeslånga telefonköer, krångliga knappval och vidarekoppling till olika personer är något som de flesta nog är bekanta med. Det är just därför vi har gjort nöjda kunder till vår viktigaste prioritering. Vår målsättning är att svara inom en minut när du ringer och du får personlig och kunnig service veckans alla dagar. För att dina kunder ska vara ännu tryggare med sin bredbandslösning deltar vi gärna på informationsmöten där de kan ställa frågor och få hjälp. Ownits kunder ska känna sig både viktiga och uppmärksammade och det är nog därför de flesta väljer att stanna kvar hos oss. Enligt vår senaste undersökning är hela 90,26% av våra kunder riktigt nöjda och det är bäst i Sverige. Något som de stora bolagen har svårt att överträffa.

Ett bra bredband börjar med bra avtal

Det är lätt att bli lurad av krångliga avtal med mängder av klausuler och finstilta texter. Ofta slutar det med att kunderna får betala mer än vad de tänkt från början. Därför står Ownit för tydliga och ärliga avtal utan oklarheter och dolda avgifter, så att alla vet precis vad som gäller.

Bland våra uppdragsgivare hittar du några av Sveriges mest framgångsrika fastighetsägare och en av anledningarna till att de valde Ownit var just våra avtalspaket och den valfrihet de ger alla boende. Men framförallt är det avtal helt utan hemligheter och det är det inte alla som kan skryta med.

Varför ska jag välja Ownit?

Idag förväntar sig boende tillgång till snabbt internet, mer prisvärd telefoni och ett brett urval av TV-kanaler. Det kan till och med vara avgörande vid val av ny bostad eller lokal.

Med fiber-bredband från Ownit kan du ge dina kunder den senaste infrastrukturen, anpassad för framtiden, med en prestanda, service och driftsäkerhet som är riktigt svårslaget på marknaden.

Med andra ord kan du göra valet av din fastighet ännu lite mer attraktivt, för att inte tala om vad det har för betydelse för värdet.

Gör en intresseanmälan