Meny

Ownit för hyresvärdar

Varför ska vi välja Ownit?

Idag förväntar boende sig en smart bredbands-lösning hemma. Med fiberbredband från Ownit kan du ge dina kunder den senaste infrastrukturen, anpassad för framtiden, med en prestanda, service och driftsäkerhet som är riktigt svårslaget på marknaden.

Vi erbjuder flexibla upplägg med avtalspaket som ger en valfrihet för alla boende. Vi anpassar helt enkelt lösningen efter dina förutsättningar och önskemål.

Ownits stamnät är uppbyggt av optofiber, det snabbaste och mest framtidssäkra sättet att bygga bredbandsnät. Stamnätet är nyligen uppgraderat till 10 Gigabit/s och har tillräckligt med kapacitet även för framtida tjänster. Hastigheten mellan alla noder anslutna till Ownits nät är på minst 1 Gbit/s. Vi erbjuder hastigheter från 10 Mbit/s till 1 Gbit/s.

Det här får ni med Ownit

  • Framtidssäkrat, äkta fiberbredband.
  • 100/100 Mbit prestanda till ett riktigt bra pris.
  • Uppgraderingsbart till 1000 Mbit.
  • Ownits egna IPTV-tjänst.
  • Telefoni som sparar minst 1000 kr/år i fasta avgifter för de boende.
  • Anslutning till internet, trådlöst eller via kabel.
  • Personlig service veckans alla dagar.
  • 10 e-postkonton & 1 GB webmail samt spamfilter.
  • Egen hemsida med 100 MB utrymme.
  • En anpassad lösning efter dina förutsättningar och önskemål.

"Ownit är mycket tillmötesgående"

Vi ingick ett avtal med Ownit om indragning av bredband i sammanlagt 325 lägenheter och lokaler fördelat på 6 olika huskroppar. Under hela processen har de hanterat alla frågor både professionellt och snabbt så nu när vi ska gå ett steg längre med bredbands-TV är Ownit med sina intelligenta lösningar ett naturligt val.

Mitt samlade intryck av Ownit är att de är mycket tillmötesgående, handlingskraftiga och inte minst väldigt flexibla.

Dan Stedtenfeldt, förvaltare, Brf Ängsknarren

Ownit innebär en trygg lösning

För dig som fastighetsägare är en trygg bredbandslösning oftast det allra viktigaste, och det krävs att någon ser till helheten. Därför tar Ownit hand om allt, från beställning av stadsnätsanslutning till installation av fastighetsnät och personlig support.

Lägger du därtill Sveriges snabbaste bredband till ett riktigt bra pris, högsta möjliga driftsäkerhet och en kundservice med de nöjdaste kunderna, så har du en riktigt trygg lösning.


Vi ger lite mer

Det är just därför vi har gjort nöjda kunder till vår viktigaste prioritering. Vår målsättning är att svara inom en minut när du ringer och du får personlig och kunnig service veckans alla dagar.

För att dina kunder ska vara ännu tryggare med sin bredbandslösning deltar vi gärna på informationsmöten där de kan ställa frågor och få hjälp.

Tydliga avtal

Ownit står för tydliga och ärliga avtal. Bland våra uppdragsgivare hittar du några av Sveriges mest framgångsrika fastighetsägare och en av anledningarna till att de valde Ownit var just våra avtalspaket och den valfrihet de ger alla boende.

Men framförallt är det avtal helt utan hemligheter och det är det inte alla som kan skryta med.

Gör en intresseanmälan


Kontakta någon av våra säljare direkt: