Meny

Ownit för samfällighet

För dig som husägare är en trygg bredbandslösning ofta svår att hitta.

Med fiber-bredband från Ownit kan du och dina grannar ta del av den senaste infrastrukturen, anpassad för framtiden, med en prestanda, service och driftsäkerhet som är riktigt svårslaget på marknaden.

Jag vill veta mer

Ownit erbjuder er alltid

 • Framtidssäkrat, äkta fiberbredband.
 • 100/100 Mbit prestanda till ett riktigt bra pris.
 • Uppgraderingsbart till 1000/1000 Mbit.
 • En anpassad lösning efter din bostadsrättsförenings förutsättningar och önskemål.
 • IPTV med Ownit's egna tv-tjänst
 • Telefoni som sparar minst 1000 kr/år i fasta avgifter för de boende.
 • Anslutning till internet, trådlöst eller via kabel.
 • Personlig service veckans alla dagar.
 • 10 e-postkonton & 1 GB webmail samt spamfilter.
 • Egen hemsida med 100 MB utrymme.
 • En anpassad lösning efter din förenings förutsättningar och önskemål

Vår framgång bygger på helheten.

För dig som husägare är en trygg bredbandslösning ofta svår att hitta. Ownit skräddarsyr alltid affären för att den skall passa just dig och din samfällighet. Det är lätt att tro att de stora bolagen har tryggast erbjudanden, men så är det inte alltid. För riktig trygghet börjar med att någon tänker på helheten. Därför tar Ownit hand om allt, från beställning av stadsnätsanslutning till installation av fastighetsnät och personlig support. Lägger du därtill Sveriges snabbaste bredband till ett riktigt bra pris, avtal som håller vad de lovar, högsta möjliga driftsäkerhet och en kundservice med de nöjdaste kunderna, så har du en riktigt trygg lösning.

Vi ger lite mer.

Halvtimmeslånga telefonköer, krångliga knappval och vidarekoppling till olika personer är något som de flesta nog är bekanta med. Det är just därför vi har gjort nöjda kunder till vår viktigaste prioritering.Vår målsättning är att svara inom en minut när du ringer och du får personlig och kunnig service veckans alla dagar. För att dina kunder ska vara ännu tryggare med sin bredbandslösning deltar vi gärna på informationsmöten där de kan ställa frågor och få hjälp. Ownits kunder ska känna sig både viktiga och uppmärksammade och det är nog därför de flesta väljer att stanna kvar hos oss. Enligt vår senaste undersökning är hela 90,26% av våra kunder riktigt nöjda och det är bäst i Sverige. Något som de stora bolagen har svårt att överträffa.

En bra bredbandslösning börjar alltid med bra avtal.

Det är lätt att bli lurad av krångliga avtal med mängder av klausuler och finstilta texter. Ofta slutar det med att kunderna får betala mer än vad de tänkt från början. Därför står Ownit för tydliga och ärliga avtal utan oklarheter och dolda avgifter, så att alla vet precis vad som gäller. Bland våra uppdragsgivare hittar du några av Sveriges mest framgångsrika fastighetsägare och en av anledningarna till att de valde Ownit var just våra avtalspaket och den valfrihet de ger alla boende. Men framförallt är det avtal helt utan hemligheter och det är det inte alla som kan skryta med.

Vi hjälper er hela vägen

Idag förväntar man sig tillgång till snabbt internet, mer prisvärd telefoni och ett brett urval av TV-kanaler. Det kan till och med vara avgörande vid val av ny bostad eller lokal.

Med fiber-bredband från Ownit kan du och dina grannar ta del av den senaste infrastrukturen, anpassad för framtiden, med en prestanda, service och driftsäkerhet som är riktigt svårslaget på marknaden.

Med andra ord kan du göra valet av din fastighet ännu lite mer attraktivt, för att inte tala om vad det har för betydelse för värdet.

Gör en intresseanmälan


Kontakta någon av våra säljare direkt: