Meny

Bredband till företag som tänker på det viktigaste: företaget

Ownits bredband ger dig snabb och pålitlig fiberanslutning med en garanterad tillgänglighet på hela 99,9% mätt per kalendermånad.

Det är svårslaget, även för de stora bolagen.

Kontakta oss idag!

VI HJÄLPER DIG.

Vad skulle hända på ditt företag om bredbandet låg nere en hel arbetsdag? Vad skulle kostnaden uppgå till i förlorad arbetstid och förseningar? För att inte tala om hur det skulle påverka relationen till dina kunder och arbetslusten hos alla anställda? En snabb och pålitlig bredbandslösning är alltså fullständigt avgörande för de allra flesta företag.

VÅR FRAMGÅNG BYGGER PÅ HELHETEN.

För ett företag är en trygg bredbandslösning oftast det allra viktigaste. Det är lätt att tro att de stora bolagen har tryggast erbjudanden, men så är det inte alltid - för riktig trygghet börjar med att någon ser till helheten. Därför tar Ownit hand om allt från beställning av stadsnätsanslutning till installation av fastighetsnät och personlig support. Vi samarbetar med de bästa leverantörerna och det gör att du slipper driftstörningar och tröga uppkopplingar. Lägger du därtill Sveriges snabbaste bredband till ett riktigt bra pris, avtal som håller vad de lovar och en kundservice med de nöjdaste kunderna, så har du en riktigt trygg lösning.

VI GER DIG LITE MER.

Halvtimmeslånga telefonköer, krångliga knappval och vidarekoppling till olika personer är nog de allra flesta bekanta med. Det är just därför vi har gjort nöjda kunder till vår viktigaste prioritering. Vår kundtjänst svarar alltid inom en minut och du får personlig och kunnig service veckans alla dagar. Dessutom får alla företagskunder en alldeles särskild servicenivå, något som vi är rätt ensamma om att erbjuda. Ownits kunder ska känna sig både viktiga och uppmärksammade och det är nog därför de flesta väljer att stanna kvar hos oss. Enligt vår senaste undersökning är hela 90,26% av våra kunder riktigt nöjda och det är det bästa resultatet i Sverige. Något som de stora bolagen har svårt att överträffa.

Portwise rekommenderar Ownit

Vi har Ownits bredbandslösning och allt fungerar jättesmidigt. För oss är det särskilt viktigt eftersom vi säljer säkerhetsmjukvara inom bank, finans och offentlig sektor. Jag måste säga att Ownit har varit väldigt professionella.

På frågan om jag skulle rekommendera Ownit kan jag bara svara – absolut!

Per Hägerö, teknisk chef, Portwise

Intresseanmälan


Kontakta någon av våra säljare direkt: