Högst hastigheter hos Ownit

Steam är världens största spelplattform och har en ovärderlig roll för gamers av alla typer runt om hela världen. Via Steam både köps och nedladdas spel, samt är en massiv social plattform. De senaste 48 timmarna ligger totala nedladdningen på över 2.5 Tbit/s, vilket motsvarar över 2,5 miljoner Mbit/s. För att sätta hur mycket data som omsätts i perspektiv brukar en vanlig bredbandstjänst ligga mellan 100 och 1000 Mbit/s.

De håller dessutom egen statistik på deras trafikflöde de senaste sju dagarna, vilket Ownit har toppat dessa mätningar det senaste året. Det här är fantastiskt kul för oss, inte minst eftersom vi sedan början både varit del av och värnat om internet och dess roll i samtida kultur.

Som bredbandsleverantör ser vi ett ansvar att leverera optimal upplevelse oavsett behov. Ownit är stora förespråkare av allt surfande, men extra nära hjärtat ligger just gaming. Vårt partnerskap med gamingcentret Inferno Online frodas, där vi bland annat har vår årliga CSGO-turnering i full gång. Se även till att följa vår Instagram @ownit_broadband där vi bland annat lägger ut en hel del tävlingar och information kring turneringar.

gaminggraph_v4_steam.png