Därför ska du
välja Ownit.

Vi är helt fokuserade på dig. Och helst ska du inte märka oss.

Märks vi inte, betyder det ju att allt flyter och fungerar som det ska.

Tre saker är viktiga:

 • För det första; ska tekniken givetvis fungera friktionsfritt. Vårt nät är designat för stabilitet, säkerhet och hög kapacitet. Att spelplattformen Steam praktiskt taget alltid rankat oss i topp av svenska operatörer, säger nog en del om hur vi lyckats. Dessutom vet vi att ytterst få bredbandskunder är mer krävande än gamers.
  • För det andra; ska våra lösningar vara så enkla och flexibla som möjligt. Så fort du skaffar Ownit vet du exakt vad som gäller. Inget juridiskt mumbo-jumbo. Raka puckar är en princip som vi hyllar.

  • För det tredje; våra kunder är vår högsta prioritet. Därför har vi blivit utnämnda till det företag med nöjdast kunder av SKI (Svenskt Kvalitetsindex) sju gånger. Inklusive de senaste två åren i rad.

  Allt detta är förstås lätt att skriva. Men sedan ska löftena hållas. Och där hittar du den verkliga skillnaden mellan oss och konkurrenterna.

  Snabbast i Sverige mot Steam.

  Snabbast i Sverige mot Steam.

  Ownit är snabbast i Sverige mot spelplattformen Steam. Aldrig mer behöver du klaga på dåliga nedladdningshastigheter eller hög ping! Vi är huvudpartner och levererar bredband till världens största gamingcenter Inferno Online - vilket är ett kvitto på att vi alltid levererar med högsta kvalitet. Läs mer

  Ownit har Sveriges nöjdaste kunder.

  Det är inte vi som säger det, utan Svenskt Kvalitetsindex (SKI). Varje år undersöker SKI kundnöjdheten hos landets bredbandsoperatörer. Och Ownit får högst betyg av alla operatörer. Vi tror det hänger ihop med att alla på Ownit äter, tänker och jobbar med bredband dygnet runt - året om. Läs mera om undersökningen här.

  Ownit har Sveriges nöjdaste kunder.
  Lär känna oss på Ownit.

  Lär känna oss på Ownit.

  Är du nyfiken på vilka som gömmer sig bakom bredbands-kulisserna? Kom och lär känna oss lite mer. Här får du möta några av alla oss som jobbar för att du ska bli ännu nöjdare. Välkommen backstage!

  Ownit grundades 2004. Sedan 2012 är vi en del av Telenor-koncernen. Vi är en snabbfotad och flexibel operatör. Och vi har den stora koncernens muskler med ett av Sveriges mest utbyggda och stabila fibernät.

  Ownit har ca 100st anställda och har kontor i Solna, Göteborg och Malmö. Under november 2021 nådde vi milstolpen 175 000 kunder.

  Håll koll på senaste nyheterna om Ownit.

  ownitred.png