Meny

Säkerhetspaket från F-Secure

Vi hjälper dig med ett riktigt bra skydd mot tjuvar, virus, spam och olämpligt material på internet. Surfa tryggt med F-Secure! Säkerhetspaketet från F-Secure innehåller allt du behöver för att tryggt kunna utföra bankärenden, chatta, mejla och surfa utan att någon obehörig kommer åt din dator.

Jag vill veta mer

Beställ F-Secure från Ownit

Om du är befintlig kund hos Ownit så beställer du enkelt vårt säkerhetspaket genom att logga in på vår portal. Om du är ny kund så kan du beställa F-secure i samband med att du registrerar dig som kund här.

Priset är endast 49 kr i månaden +35 kr fakturaavgift för pappersfaktura (0 kr med autogiro/e-faktura). Du kan även välja att installera paketet på 3 datorer för endast 19kr i månaden extra. Observera att F-Secure kräver Windows 7 eller senare.

Vad ingår i säkerhetspaketet?

Säkerhetspaketet från F-Secure innehåller allt du behöver för att tryggt kunna utföra bankärenden, chatta, mejla och surfa utan att någon obehörig kommer åt din dator. Samtidigt som inkräktarna stängs ute av brandväggen ser virusskyddet till att all skadlig mjukvara tas bort och datorn håller sig frisk och pigg.

Antivirus
Det är lätt hänt att få in skadlig kod eller så kallade virus på datorn. Ett virus har som uppgift att sabotera, extrahera information eller ta över din dator. Genom att ha ett uppdaterat virusprogram på datorn är din hårddisk och dina filer skyddade från eventuella virus. Antivirusprogrammet tar även bort virus som redan finns på datorn när programmet installeras.

Brandvägg
Stäng ute alla obehöriga med en brandvägg i datorn. Genom att blockera alla in och utgångar som inte används av dina program för internettrafik kommer inget annat in eller ut. Brandväggen loggar och meddelar dig även om alla misstänkta intrångsförsök.

Antispam
Mycket av den skräppost som cirkulerar på internet idag sprids mellan helt vanliga persondatorer utan att användaren märker av det. Säkerhetspaketet har en Antispamfunktion som motverkar spridning av skräppost. Den sorterar all misstänkt skräppost som är adresserat till dig i en separat mapp som du antingen granskar själv eller låter radera automatiskt.

Surfskydd
På internet finns hemsidor som är programmerade för att sabotera och komma åt känslig information från din dator. Med Surfskyddet ser du på ett tydligt och enkelt sett om den hemsidan du besöker är trygg innan du går vidare. Denna funktion rekommenderas av de flesta svenska bankerna.Exploit Shield
Många "hackare" upptäcker små säkerhetshål i program som du dagligen använder och skapar särskilda program som utnyttjar dessa säkerhetshål och gör intrång eller saboterar din dator. Med ett Programplåster slipper du oroa dig för att virusen ska komma in genom sårbarheter i din webbläsare, mediaspelare eller ditt operativsystem. Exploit Shield täpper till säkerhetshålen innan de utnyttjas.

Föräldrakontroll
Internet är fullt med intressant innehåll som kan vara roligt och lärorikt för barn men det finns också innehåll som du kanske vill skydda dina barn från. Med föräldrakontrollen kan du använda dig av befintliga listor som blockerar hemsidor med innehåll som anses olämpligt för barn. Som förälder kan du även skräddarsy listor genom att själv lägga till hemsidor som du vill blockera.

Antispionprogram
Det finns stora pengar i reklam på internet och det finns företag som spionerar på dig genom din dator. De försöker ta reda på vart du bor, vart du surfar och vem du är för att kunna skicka reklam till dig med erbjudanden som de tror intresserar dig baserat på dina aktiviteter på nätet. Dessa spionprogram är väl maskerade och kan på en rad olika sett enkelt ta sig in i din dator och hota din integritet. Ett Antispionprogram känner direkt av beteendemönstret hos ett spionprogram och raderar det snabbt och enkelt.

Programkontroll
Genom att begränsa internetåtkomst för okända program kan du vara säker på att du får ut det mesta av din bredbandstjänst, samtidigt som du blockerar spionprogram och virustrojaner från att kommunicera över internet. Säkerhetspaketet sköter givetvis denna programkontroll automatiskt men möjligheten att göra manuella inställningar finns också.

Har du frågor innan du beställer?


Vill du beställa F-Secure?

Är du redan kund hos oss och vill beställa F-Secure? Logga in på Mina Sidor!

Vill du bli kund hos oss och beställa F-Secure? Gå vidare och påbörja en beställning!