Ownit ny partner till Svenska Fotbollsförbundet

Press

Bredbandsleverantören Ownit tar klivet in som partner till eFotbollslandslaget, ett samarbete som smygstartade redan i form av exponering runt och uppkoppling av den första träningsmatchen laget nyligen spelade mot Spanien.

Ownit-EFotboll_komposit_980x494.jpg


Fotbollförbundets satsning på eFotboll drog igång under fjolåret och fortsätter även denna säsong, där aktiveringar inte bara sker på EA SPORTS FIFA-spel utan även Konamis eFootball PES 2020. På FIFA 20 har förberedelserna inför slutmålet FIFA eNations Cup redan startat med en första träningsmatch som slutade med 5-1-seger mot Spanien, och på eFootball PES 2020 väntar kval/laguttagning under vintern inför sommarens eEURO 2020.

"Vi är stolta över att presentera Ownit som en officiell partner till eFotbollen, vi ser det som en perfekt partner för oss då bra uppkoppling är en nyckel till framgång, och spelandet mot andra sker allt som oftast online" säger Matthias Johnsson, Kund- och säljansvarig på Svenska Fotbollsförbundet.

"Ownit har länge arbetat inom E-Sport och stöttat gaming communityn på olika sätt. Samarbetet med Fotbollsförbundet är fantastiskt spännande och vi ser verkligen fram emot hur vi som operatör kan vara med och hjälpa till att sammanbinda den fysiska och den digitala fotbollen med denna satsning" säger Hans Silwersvärd, Marknadschef på Ownit.

    eFotbollslandslaget följer du bäst via antingen den dedikerade Instagram-kanalen (SvFFeFotboll) eller deras nystartade YouTube-kanal.

    Via de kanalerna kommer du även inom kort att kunna tävla om att bli en av fem vinnare som kan se fram emot ett helt år med blixtsnabbt bredband från Ownit. Läs mera om Ownit och eFotboll.