Hur kan vi stå till tjänst?

Vi har guider som täcker det mesta av det du behöver hjälp med.

Guider Kontakta oss Driftstatus

Bredband

Kan inte ansluta trådlöst

INNAN DU STARTAR FELSÖKNINGEN

Börja med att kontrollera så att du inte är berörd av någon driftstörning. Detta gör du under fliken Driftstatus.

Lösenordet fungerar ej

Om lösenordet för det trådlösa nätverket inte fungerar eller om du har glömt ditt lösenord kan du byta detta via vår hemsida så länge din router är från oss, logga in på Mina Sidor och klicka på hårdvara, du får då upp denna ruta:

bytapass799.png

Hjälper inte detta kan du göra en fabriksåterställning av din router, medan routern är påslagen sticker du in ett gem eller en tandpetare i det lilla hålet märkt Reset. Notera att alla inställningar du ändrat i din router kommer återgå till dem routern hade när den levererades. Du märker som regel när fabriksåterställningen har startat genom att dioderna börjar blinka, detta varierar dock beroende på tillverkare och modell.

Webp.net-compress-image.jpg

Försvunnet Nätverk

INNAN DU STARTAR FELSÖKNINGEN

Börja med att kontrollera så att du inte är berörd av någon driftstörning. Detta gör du under fliken Driftstatus.

De flesta routrar har en diod som symboliserar det trådlösa nätverket antingen på ovansidan eller sidan. Är denna diod släckt kan du behöva logga in på routerns gränssnitt för att se om det trådlösa nätverket är inaktiverat. Inloggningsuppgifterna för routern kan du finna på en etikett på undersidan. Hittar du inte dessa bör du kontakta tillverkaren av din router för vidare hjälp.

gateway799.png

Hjälper inte detta eller om du inte kommer åt användargränssnittet kan en fabriksåterställning behövas. Medan routern är påslagen sticker du in ett gem eller en tandpetare i det lilla hålet märkt Reset. Notera att alla inställningar du ändrat i din router kommer återgå till dem routern hade när den levererades. Du märker som regel när fabriksåterställningen har startat genom att dioderna börjar blinka, detta varierar dock beroende på tillverkare och modell.

Webp.net-compress-image.jpg